За мен

Добре, че се появи интернет, та да науча истината за себе си: че съм актриса, сценарист и режисьор, майка Тереза, доносник и какво ли още не. Някои твърдения ме разсмяха, други ме ядосаха, но за тях няма да говоря.

Колкото до артистичната ми кариера, съветвам всички онези, които си блъскат главите да си спомнят къде са ме виждали като актриса, да престанат, защото никога няма да се сетят. Моето актьорско присъствие е предимно в киното – в надписите на филма „Авантаж“, защото режисьорът Георги Дюлгеров ме изряза от филма, но името ми остана; ролята „Мите“ на режисьора Рангел Вълчанов, в която аз от един балкон на десети план блестящо изкрещявам репликата „Мите-е-е-е!“, но в надписите фигурирам като асистент-режисьор; във филма „Лачените обувки на незнайния войн“, където съм втори режисьор, т.е. човек за всичко, под прикритие изигравам бабата на героя, преди да е избрана актрисата; и накрая – на финала на първа част на „Мера според мера“ участвам в групова песен „Не щеме ний богатство“.

А за другите ми прояви в киното и в живота, както казваха някога по морето загорелите от слънцето „гларуси“ на романтичните германки: „Lassen wir die Augen sprehen!“. Нека да оставим очите да говорят!

* * *

Вижте личния ми YouTube канал, на който е качена цялата ми филмография, напълно свободна за гледане.

* * *

Всички публикувани в този блог снимки и текстове, освен изрично упоменатите, са мои. Произведението ползва условията на Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License, като можете да използвате съдържанието тук: за некомерсиални цели – без искане на разрешение, а за препубликуване в медия – след изрично разрешение от моя страна, но и двата случая цитирайки автора и слагайки линк към оригиналната публикация.

Creative Commons License

* * *

За връзка с мен използвайте следния формуляр за контакт: